marți, 31 ianuarie 2012

journal "Around the world"

Acest album-jurnal este inspirat din creatiile lui Anne, o doamna din Finlanda, care are niste idei super. Din pacate nu am dispus de formele pretaiate cu care ea si-a realizat albumul dar ideea este a unui journal-album in care sa-ti pui fotografiile din calatorii. 



Pentru confectionarea acestui jurnal am folosit hartie de design de la Bo Bunny, colectia Et Cetera.
 Astept comentariile voastre.

nicoletag

album Year.O.Graphy

De curand mi-am comandat noi colectii de hartie de design. Este adevarat ca am avut de asteptat mult dupa pachet dar in final a ajuns. 
Albumul pe care l-am facut este gandit pentru fiecare luna a anului. Un album in care poti sa-ti pui pozele dintr-un an. Hartia folosita este de la Simple Stories - colectia Year.O.Graphy, o colectie superba dupa cum vedeti. Foarte colorata, vesela. Paginile contin spatii pentru poze si spatii pentru scris. Sper sa va placa.





Astept comentariile voastre.

Multa inspiratie.

 nicoletag

joi, 12 ianuarie 2012

albume noi in 2012

La multi ani!!! Doresc tuturor cititorilor blogului meu un an plin de impliniri, multa inspiratie si creativitate si multa putere de a realiza tot ce v-ati propus. 

Chiar daca noul an doar a inceput m-am apucat de lucru. Nu am reusit sa fac multe lucruri asa cum mi-as fi dorit deoarece inca nu mi-au ajuns produsele pe care le-am comandat dar va prezint doua albume pe care le-am realizat. 

album "Time"





album  "Memories"






micul jurnalul pe care l-am inclus in album (imaginea de mai sus) este util pentru a scrie impresii, amintiri, poezii sau alte ganduri pe care vrei sa le asterni pe hartie.

Sper sa va placa aceste noi creatii ale mele. Le voi pune si pe breslo http://www.breslo.ro/Shop/nicoletag de unde puteti sa le comandati daca doriti.

astept comentarii voastre.

nicoletag