luni, 9 aprilie 2012

pink, pinky album

hello, 

Sper ca v-a placut ultimul meu album "Live Love Laugh". V-am pregatit o noua surpriza. Tema albumului este culoarea roz. Am facut acest album la comanda si sper ca doamnei care l-a comandat i-a placut. Iata cateva fotografii cu paginile albumului.


Astept comentariile voaste.

nicoletag

5 comentarii:

  1. Imi place foarte, foarte mult albumul! Ai ales culori calde, iar paginile sunt foarte delicate.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. multumesc pentru aprecieri. am aflat intre timp ca persoanei careia i l-am facut i-a placut foarte mult. nicoletag

      Ștergere
  2. Nicoleta G., multumesc pentru comentariu pe blogul Happy Scrappy! Imi plac creatiile tale si astept un email de la tine referitor la o eventuala colaborare.
    Pana atunci te invit cu drag la cumparaturi din magazinul Happy Scrappy - http://happyscrappy.shopmania.biz/ - unde vei gasi produse de inalte calitate la preturi competitive, pronmootii, reduceri si tot felul de alte surprize placute.
    O primavara frumoasa in continuare!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mersi. ideea de colaborare era in legatura cu workshop-urile de scrapbooking. eu mi-am cumparat produsele cu care lucrez din US si UK dar nu am destule ustensile, hartie de design, tusuri pentru sa zicem mai mult de 10 persoane. Am vazut ca in curand iti deschizi un magazin si ma gandeam ca poate gasim un mod de a colabora. asta si in functie de produsele pe care le vei avea. oricum tinem legatura. nicoletag

      Ștergere
  3. Buna!
    Albumele tale mi se par absolut grozave si cred ca ar fi un cadou pe care colega mea il va aprecia mult! Imi poti spune, te rog, la ce pret ar ajunge un astfel de album?
    Mersi!

    RăspundețiȘtergere