luni, 28 martie 2011

un balansoar

Vreau sa va prezint una din lucrarile facute de fratele meu. Este cu balansoar executat din fier forjat. A iesit foarte frumos. Modelul a fost luat dintr-o revista si transpus in practica. Dupa cum vedeti a iesit superb. Este si foarte confortabil (l-am incercat ).


Sper sa va placa. 

Astept comentariile voastre. 

nicoletag.


marți, 15 martie 2011

albume

Am revenit cu noutati. In ultimele doua saptamani am fost ocupata cu realizarea unor albume pentru fotografii care zic eu mi-au iesit extraordinar. Stiu, nu este bine sa te lauzi singura, dar chiar imi plac cum mi-au iesit.  Am avut idei bune si multa inspiratie. Dar ceea ce ma bucura si mai mult este faptul ca albumele vor ajunge in Statele Unite unde scrapbooking-ul este foarte apreciat. Sper ca persoanele care le vor primi sa fie incantate de ele de fiecare data cand le deschid. 


Astept comentariile voastre.
 nicoletag




duminică, 13 martie 2011

felicitari

Cred ca toate lumea se bucura ca in sfarsit au aparut primele semne ca iarna a trecut. 
Ghiocei, brandusele, pasarile ma duc cu gandul la primavara. Chiar am inceput sa-mi fac planuri pentru noi flori pe care vreau sa le pun pe balcon. Si  bineinteles sa-mi inmultesc capsunii, care anul trecut au mers foarte bine. Am avut o recolta buna, pot spune. 

Dar sa revenim la handmade. Prietena mea m-a rugat sa-i fac 2 felicitari, dar  vremea asta frumoasa m-a  inspirat, asa ca am creat nu doua ci mai multe felicitari care sper sa va placa asa de mult cum i-am placut si ei, pentru ca le-a luat pe toate.








Felicitarile sunt confectionate din hartie pe care am lipit-o pe o bucata de carton. Ca accesorii am folosit flori din material textil, tag-uri stampilate, dantela, nasturi. Pe spatele felicitarii am lipit un plic in care am pus un tag. Pe acest tag puteti scrie mesajul pentru persoana care va primi acesta frumoasa felicitare.


Va doresc multa inspiratie si o zi minunata.

nicoletag